La inscripció del club (o de l'associació esportiva) s'ha de realitzar a la secció corresponent del Registre d'entitats esportives del Consell Català de l'Esport a l'efecte del seu reconeixement legal, d'acord amb la seva condició de clubs que practiquen l'esport federat o de clubs de lleure.  Així mateix, les associacions que tinguin seccions esportives s'han d'inscriure en la secció específica del mateix registre.   

QUI HO POT DEMANAR? Els clubs i associacions esportives que tinguin com a objectiu principal la pràctica o foment de l'esport i que tinguin el domicili social a Catalunya.   

COM ES POT FER EL TRÀMIT? Cal posar-se en contacte amb el Registre d'Entitats Esportives per saber la documentació necessària, també es pot obtenir informació a través de la web aqui

ON ES POT FER PRESENCIALMENT? Consell Català de l'Esport. Adreça: Av Paisos Catalans, 12 Esplugues de Llobregat

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies