Els tràmits necessaris per afiliar un nou club a la FCEDF són els següents:

1er.- Certificat del Club, indicant que s'ha acordat afiliar el Club a la Federació (o la seva secció) en sessió de Junta Directiva del dia — (fer 2 originals, 1 serà pel punt 5) signat pel secretari amb vist i plau del President 

2n.- Carta del Club sol·licitant l'afiliació a la Federació Catalana d'Esports de Minusvàlids Físics 

3r.- Còpia per duplicat dels estatuts degudament registrats al Consell Català de l’Esport (CCE) i reglament de la secció si escau (associacions) Tot plegat, punts 1, 2, 3, presentar a la Federació Catalana d'Esports de Minusvàlids Físics 

4rt.- La Federació emetrà un certificat aprovant aquesta petició provisionalment, a l'espera de la ratificació per part del CCE. 

5è.- Posteriorment, el Club haurà de presentar al mateix CCE, al Registre d’Entitats Esportives, un original del certificat del punt 1, còpia de la carta del punt 2, i el certificat que tindreu del punt 4. 

Nota: en el cas d’associacions inscrites al Registre de Justícia, també s’hauran de registrar al Registre d’Entitats Esportives. El que hauran de registrar és la secció esportiva (prèvia creació d’un Reglament i aprovat per assemblea). Les Associacions tindran la qualitat de membre adherit

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies