La fundació Unió Esportiva de Sant Cugat ha presentat avui aquesta jornada de promoció de l'esport adaptat que compta amb la col·laboració de la Federació.

Avui s'ha realitzat una roda de premsa al Trade Center de Sant Cugat on la Federació hi ha estat present, i on s'han presentat els actes previstos per aquest any 2009, entre els quals un torneig de 3×3 de basquet en cadira de rodes, que es celebrarà el dissabte 27 de juny a la tarda

El 2008 la UESC va crear el programa “Tots podem´´ destinat a esportistes amb discapacitats, i que va consistir en una exhibició d'esports per a discapacitats amb la col·laboració de la FCEDF, uns tallers per a Festa Major i un cicle de conferències. Els tres eixos fonamentals d'aquest pla foren: una exhibició de bàsquet i de tennis taula per a discapacitats a la diada de la UESC, uns tallers per a la Festa Major i un cicle de conferències adreçats a escoles i també instituts. Enguany celebrem que inicitatives com aquesta no quedin en l'oblit i tinguin continuitat. Avui s'ha realitzat una roda de premsa al Trade Center de Sant Cugat on la Federació hi ha estat present, i on s'han presentat els actes previstos per aquest any 2009, entre els quals un torneig de 3×3 de basquet en cadira de rodes, que es celebrarà el dissabte 27 de juny a la tarda.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies