Els 8 primers classificats de la Lliga Catalana de Tennis Taula s'enfrontaran aquest dissabte en el TOP8

Aquest proper dissabte, al C.A.R. de Sant Cugat es disputa el TOP 8 final de la Lliga Catalana de Tennis Taula, hi participaran els vuit primers classificats del rànquing de jugadors que han participat en les sis jornades de que ha constat aquesta lliga que es disputaran les vuit primeres posicions  i també es celebrarà el TOP B amb la participació de la resta de participants de la lliga que disputaran des del lloc novè cap endavant.

 

Aquest TOP 8 està patrocinat per ZONA TT que aportarà obsequis i material esportiu per als primers classificats. També s'ha arribat a un acord amb ZONA TT per que aporti roba esportiva per a la Selecció Catalana de Tennis Taula.

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies