Els tres atletes catalans Rafa Botello, Jordi Madera i Roger Puigbò han participat a la  Mitja Marató de Lisboa, que està considerada la Mitja Marató més prestigiosa d’Europa.

Aquest diumenge dia 22 de març s'ha disputat a Lisboa la 19ª Meia Maratona, amb la participació dels catalans Rafa Botello, Jordi Madera i Roger Puigbò, entre els atletes en cadira de rodes. L'osonenc del C. A.Vic, en Roger Puigbò, s'ha escapat a la sortida amb els suïssos Heinz Frei i Marcel Hug però en el km 12 l'han deixat i ha hagut de continuar sol, per davant d'un grup en el que hi havia els altres dos catalans, en Jordi Madera i en Rafa Botello amb l'australià Richard Colman, que mica en mica li han anat recuperant terreny fins arribar a disputar l'esprint d'arribada, en el que s'ha imposat en Roger, per davant d'en Rafa i d'en Jordi. La cursa ha estat guanyada pel suís Marcel Hug, 43' 12", seguit pel seu compatriota Heinz Frei, amb 43' 13" i en Roger Puigbò, amb 45' 01" ha completat el podi. La 4ª i la 5ª plaça l'han ocupat en Rafa  i en Jordi, amb el mateix temps de 45’ 01”, tan sols els han separat unes mil·lèsimes d’en Puigbò. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies