El FC Barcelona de bàsquet en cadira de rodes va acabar quart en la seva participació a la XXXI Copa de S.M. El Rei, que es va disputar aquest cap de setmana a Granada. Els blaugrana van imposar-se en el primer partit, però van perdre els dos següents: a semifinals i a la final de consolació.


Els homes d’Òscar Trigo van inaugurar el torneig davant l’Econy Gran Canaria. Els catalans van superar als insulars per 69-57, malgrat arrencar molt tous. El mateix dia (dissabte), però a la tarda van enfrontar-se amb Fuhnpain Peraleda de Toledo, que va desfer-se del Mideba Extremadura també a quarts de final.
El FC Barcelona intentant donar la volta al marcador a les semifinals davant el Fuhnpain
En semifinals, els blaugrana van cedir contra el Fuhnpain per un ajustat 53-48. Un resultat que podia haver estat més estret si en el darrer quart l’encert anotador hagués estat més regular i no s’haguessin produït eliminacions de jugadors claus com ara el pivot Asier Garcia. Després d’un matx igualat, els barcelonistes van entrar en el darrer període per darrera en el marcador i no va haver-hi temps per a la remuntada. 

La derrota va apartar-los de la final i el va aparellar amb l’Once Andalucía en la lluita pel tercer i quart lloc. L’enfrontament el van resoldre els sevillans per la via ràpida, al descans dominaven 46-27. En els dos quarts següents el FC Barcelona es va entonar, però els andalusos no van baixar el ritme per tancar el partit en un 89-67. 

La Copa de S.M. El Rei se la va adjudicar el Fundosa Once guanyant, amb claredat, als botxins del Barça a semifinals per 82-50. Els madrilenys encadenen tres títols consecutius, dels nou que ja col·leccionen a les  seves vitrines.    

Els Dracs Guttman s’estrenen amb victòria

A Catalunya, es va dur a terme, al Pavelló Guttman de Badalona, la 5a jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctriques. Els Dracs Guttman i l’AMB Barberà van enfrontar-se amb triomf per als locals (2-0). 

Els Dracs van debutar així a la Lliga i després d’aquest resultat deixen la competició oberta, en la qual els partits amb el Comkedem decidiran el vencedor.      

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies