Salutació del President

La nostra  Federació comença aquest any una nova etapa de la seva ja dilatada vida. 

Fa  poc més d’un any ens vàrem aplegar per commemorar els nostres primers 40 anys guiats amb ma ferma i sàvia des d’en Joan Palau a en Josep Lluís Amador i des d’ara tinc l’honor i responsabilitat de seguir la seva tasca. 

Voldria saludar-vos  usant les noves tecnologies que tenim al nostre abast i per mitjà d’aquesta pàgina web mantindre una constant connexió amb tots vosaltres, Clubs, Esportistes i totes les persones amb discapacitat que tinguin interès amb l’Esport i les Activitats Físiques, per qui nosaltres, la Federació, voldríem ser el seu referent. 

Iniciació, Promoció, Tecnificació, Alt Rendiment, son les nostres metes, però la nostra voluntat és anar més enllà i d’un costat recollir el repte de nous esports i activitats  que van apareixen i que generen noves il·lusions dins el col·lectiu de  persones amb discapacitat física i a les que, com sempre, voldríem poder donar una resposta  adequada a fi de ser el seu suport per dur a terme aquestes il·lusions.  

Estem en temps de canvis, pel que fa a l’enfocament de les administracions, tant a nivell d’estat  com internacional, del control i organització de l’esport de persones amb discapacitat i jo afegiria que, a més, estem en temps de relleu generacional dins els esportistes discapacitats al nostre país. 

Tot aquest plegat de circumstàncies, però, no ens faran defallir en el ideari que ens hem marcat i que no és  pas cap altre de ser el referent primer, a Catalunya, de l’Esport i les Activitats Físiques, competitives i no competitives, per a les persones amb discapacitat física i facilitar el seu accés normalitzat, integrat i de ple dret a les mateixes i, al temps, seguir sent la llum i guia de l’esport de discapacitats dins l’estat espanyol, duent als nostres esportistes a les més altes cites del mon, dit, Paralímpic. 

Els meus companys m’han demanat que lideri la continuïtat d’aquest projecte i he acceptat amb el convenciment i l’esperança de que el sentit integrador i col·lectiu i la voluntat i generositat demostrada abastament per tots els quins formeu la Federació:  Clubs, Esportistes, Tècnics, col·laboradors de tota mena, acompanyat del treball inestimable tant dels esmentats companys, com dels professionals, seran les crosses que m’ajudaran a poder-vos servir i acompanyar en aquesta  aventura que emprenem junts. 

Gràcies per la confiança i teniu la meva promesa de que lluitaré amb totes les meves forces per merèixer-la i per no defraudar-la. 

A tots, una forta abraçada.

   

 

Josep  Giménez i Maluenda   

 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies