Aquest passat dissabte 20 d'abril, es van disputar a casa del Comkedem i de l’ADB els dos partits corresponents a la 5a Jornada de Lliga Catalana.

El Comkedem es va enfrontar als Dracs Guttmann, els qui ens van fer viure un moment ple d’emoció. Al finalitzar la primera part del partit, la puntuació era favorable pel Dracs Guttmann que guanyaven al equip local per 2 gols a 1. Durant la segona part el Comkedem va arribar al seu rival, acabant el partit amb un empat de 4 a 4.

Cal destacar la brillant participació del jugador del Comkedem, Oliver Vilela, que va anotar 3 gols a favor del seu equip.

A la mateixa hora al pavelló Maria Reverter, casa de l’ADB, es disputava el partit entre l’equip local i Sant Rafael, on va guanyar l'equip visitant per 3 – 14.

El jugador del Sant Rafael, Miguel Lechado s'ha convertit en el màxim golejador d'aquesta lliga fins al present.