El cap de setmana del 20 i 21 d’octubre comença la segona edició de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb una participació rècord de set equips participants en aquesta edició.

Els equips participants en aquesta edició són: el CB Granollers, L’UNES – AFA, l’equip valencià del Bamesad, el CB MIFAS B, CE Costa Daurada B, el Màsters FCEDF i l’equip debutant del Comkedem. Per a Oriol Lozano, director tècnic de la Federació, aquesta nova edició “és una gran oportunitat per promocionar el bàsquet en cadira de rodes i per la millora en la formació de joves valors d’aquest esport a Catalunya.”

A la secció de bàsquet en cadira de rodes de la web de la FCEDF , hi haurà tota l’informació relativa a la competició com el calendari i els resultats. A més, amb el hastag #LLigaCATBCR, es podrà seguir tota l’actualitat de la LLiga Catalana, no solament del Nivell 2 sinò també la del Nivell 1 que ha començat la competició el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies