Aquest dissabte 6 d’octubre comença una nova edició de la Liga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb el partit entre el Barça – UNES i el Valida sin Barreras – CB MIFAS.

Dissabte a les 16h, el Barça – UNES rebrà al Pavelló Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat al Valida sin Barreras – CB MIFAS un partit que servirà per veure el veritable nivell de dos dels equips aspirants a guanyar la Lliga Catalana. D’altra banda, el partit que s’havia de disputar el mateix dissabte entre el CE Costa Daurada i el CE Global Basket UAB s’ha suspès per causes alienes a la Federació i es jugarà en properes dates.

La segona jornada de la competició es disputarà el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre, amb el partits Valida sin Barreras – CB MIFAS contra CE Global Basket UAB i Barça – UNES contra el CE Costa Daurada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies