Aquest diumenge 30 de setembre s’ha disputat una edició més de la Supercopa de Catalunya d’hoquei en cadira de rodes elèctrica al Pavelló Poliesportiu Municipal de la localitat de Malgrat de Mar amb victòria per l’ADB Barberà per 12 a 3 davant Comkedem.

L’equip vallesà, liderat per Àsier Sánchez, va ser el gran dominador del partit des de bon començament, arribant amb un clar 9 a 1 al descans de la Supercopa. A la segona part, amb tot ja decidit, els dos equips van baixar el ritme amb un parcial de 3 a 2 a favor de l’ADB Barberà arribant al 12 a 3 final. Destacar Àsier Sánchez, autor de nou gols, i Cristina Arroyo amb tres i per part de Comkedem, Óliver Vilella autor dels tres gols de Comkedem.

Abans de començar la Supercopa, el president de la Federació, Sr. Josep Giménez, va lliurar el Trofeu de Campió de la LLiga Catalana 2107-18 a l’ADB Barberà.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies