A partir de la propera temporada, setembre-octubre vinent, el Programa Hospisport amplia les seves activitats i, a més, obre una nova seu a la Catalunya central, a la ciutat de Manresa, en la que es portaran a terme dues noves activitats aquàtiques.

Una de les noves activitats aquàtiques va destinada a adults amb alteracions motrius amb l’objectiu de millorar la salut i la seva qualitat de vida, es treballarà per millorar la seva resistència i l’equilibri d’una manera motivant i divertida. En el següent enllaç es pot accedir a més informació i contacte per les inscripcions.

L’altra activitat aquàtica va destinada als més petits de la familia, nens i nenes amb alteracions motrius on es treballarà la coordinació i l’autonomia de l’infant a l’aigua. En el següent enllaç es pot accedir a més informació i contacte per les inscripcions.

Totes dues Activitats es realitzaran a les instal.lacions de l’Ateneu les Bases (C/ Cintaires, 32-32) de la ciutat de Manresa.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies