Del 8 al 10 de setembre es celebra el 33è Torneig BBVA de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta, organitzat per l’Associació de Bàsquet Sant Julià, i que compta amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana, el Col·legi Català d’Àrbitres, l’Associació Catalana d’Entrenadors, la Fundació del Bàsquet Català, la Diputació de Barcelona i el BBVA.

El bàsquet en cadira de rodes també estarà present al Torneig gràcies a la col.laboració de la FCEDF. Diumenge 10 de setembre es disputa la SuperCopa de bàsquet en cadira de rodes entre el guanyador de la LLiga Catalana (CE BCR CEM Hospitalet) i el guanyador de la Copa Catalunya disputada durant els passats X Jocs Catalans (UNES FCBarcelona). El partit serà transmès en directe per Esport 3.

A més, també hi haurà un espai de promoció del bàsquet en cadira de rodes amb activitats de sensibilització oberta a tothom que vulgui viure l’experiència de practicar bàsquet en cadira de rodes.

El 33è Torneig BBVA de Bàsquet és un torneig de pretemporada obert a tots els equips de bàsquet de totes les categories. A més dels partits, el torneig ofereix una sèrie d’activitats de bàsquet, com un concurs de triples, concurs d’esmaixades, clínic d’entrenadors, activitats d’esport adaptat, partits d’ACB,… i lúdiques, així com la possibilitat que els equips facin un stage de 3 o més dies de durada.

Trobareu més informació sobre el torneig a la pàgina web oficial de l’esdeveniment.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies