Durant aquests dies d’estiu s’estan portant a terme tres casals d’estiu a la Costa Brava, concretament a les localitats de Calonge, Palamós i Sant Antoni de Calonge. Els nens participants en els tres casals han tingut l’oportunitat d’experimentar els esports adaptats a través d’una activitat de promoció organitzada per la FCEDF on han pogut jugar a esports com la boccia o el volei terra entre d’altres esports.

Les activitats s’han desenvolupat a dins i fóra del pavelló esportiu on es portan a terme els campus esportius. L’activitat de promoció ha comptat amb la presència del President de la FCEDF, el Sr. Josep Giménez i l’ex-representant territorial a les terres de Girona de l’UFEC, el Sr. LLuís Barba.

 1. 17 agost, 2017

  Benvolguts/des,
  som els caps de Ràngers i Noies de l’AEiG Montgrí de Torroella de Montgrí. Estem començant a preparar el curs i aquest any ens agradaria fer un projecte de col·laboració amb entitats que treballen amb persones amb discapacitats. Per aquest motiu, ens agradaria saber si podríeu venir a fer una mini jornada d’esports adaptats als nostres nens, seria una cosa semblant al que heu fet als casals de Calonge, Palamós i Sant Antoni de Calonge. Són uns 22 nens/es d’entre 11 i 13 anys. La idea seria que vinguéssiu el dissabte 4 de novembre.
  Sabem que anem amb molt de temps, però nosaltres necessitem estar ben organitzats si volem que finalment surti un bon projecte. Ens agradaria molt que els nens i nenes poguessin aprendre alguna cosa sobre l’esport adaptat i hem pensat que la FCEDF ens podia oferir aquesta ajuda, ja que hem llegit a la vostra plana web que heu muntat jornades paralímpiques a les escoles i la nostra idea va una mica per aquí.

  Restem a l’espera de la vostra resposta i esperem poder col·laborar ben aviat.

  Moltes gràcies pel vostre temps i dedicació.

  Leo, Maria, David i Mari
  Caps de Ràngers i Noies Guia

  Sempre a punt

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies