Del 14 al 24 de juliol es disputa el Campionat del món d’atletisme a la ciutat de Londres. Dins de la convocatòria de la selecció espanyola hi figuren els catalans Rafa Botello i Jordi Madera que ja han competit a les proves de 1.500 i 5.000m.

El cap de setmana passat, els dos esportistes catalans van participar a la prova dels 1500m categoria T54, Jordi Madera va finalitzar a la setena posició a la seva sèrie amb un temps de 3´12″56 mentres que Rafa Botello, que participava per cinquena vegada en un Campionat del Món, va finalitzar vuité amb un temps de 3´22″12, cap dels dos es van classificar per disputar la final.

Dissabte 22 de juliol es va disputar la prova dels 5.000m T53/54, cap dels dos catalans van estar presents a la final després de no classificar-se a les sèries prèvies, Jordi Madera va marcar un temps d’11´09″23 i Rafa Botello d’11´43″97.

Foto (Rafa Botello)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies