Rafa Botello, Sarai Gascón, Àlex Trullas o Miguel Luque han estat alguns dels esportistes d’esport adaptat més destacats d’aquesta temporada 2016-2017 ja que han aconseguit grans registres en les seves disciplines esportives.

Pel que fa a la natació adaptada, destacar la nedadora del Club Natació Terrassa, Sarai Gascón, campiona de Catalunya absoluta i que ha batut el rècord del món a la prova dels 50m papallona S9, baixant per primera vegada dels 31 segons, marcant un temps final de 30.96 durant la segona edició del Trofeu de Natació Adaptada – Gran Premi Diputació de Barcelona disputat a les instal.lacions del CN Barcelona. A més, destacar també a Miguel Luque, recentment guanyador del Campionat de Catalunya d’estiu de natació.

D’altra banda, cal nomenar els rècords i títols de campió d’Espanya d’Oriol Ruiz, el gran dominador a la divisió W1SB d’slalom on ha guanyat totes les proves que ha disputat. Pel que fa a l’atletisme, Rafa Botello es va proclamar campió d’Espanya de 5000m, categoria T54 per davant de Jordi Madera (11:58:74), a més, Rafa va guanyar la Marató de Dubai i va finalitzar cinquè a la Marató de Londres, una de les més importants del món. Per la seva banda, Jordi Madera va guanyar la prova de 800m del Campionat d’Espanya i també va participar en Maratons tant importants com la de Boston i Londres.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies