La Selecció Catalana i el Club BUC de rugbi en cadira de rodes han estat els grans protagonistes d’aquesta temporada de rugbi en cadira de rodes ja que han revalidat els títols de Campions d’Espanya, per autonomies i per clubs.

Madrid va ser la seu del Campionat d’Espanya per automies de rugbi en cadira de rodes on Catalunya va guanyar els seus partits a les seleccions d’Aragó i Madrid, revalidant d’aquesta manera, el títol aconseguit la temporada passada. D’altra banda, l’equip català del BUC va guanyar el Campionat d’Espanya de Clubs disputat a l’INEFC de Barcelona el passat mes de febrer.

A més de la competició nacional, el BUC també ha disputat el Campionat Nacional 2 de França, jugant contra els equips francesos de Montpellier i Toulon entre d’altres equips. Un campionat de més nivel que el Campionat d’Espanya de rugbi en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies