Un any més la cursa solidària i inclusiva Prevent Moonrunning arriba a Sant Andreu de Llavaneres en favor de la pràctica esportiva per a nens i nenes amb discapacitat. Serà el proper dissabte 17 de juny amb circuits de diferents distàncies i totalment adaptats perquè puguin participar persones amb discapacitat o sense. L’esdeveniment comptarà amb un circuit urbà de 5 quilòmetres i dos circuits Trail amb distàncies de 8 i 15 quilòmetres. Els més petits també hi podran participar en la prova Moonrunning Kids, formada per petites distàncies segons les edats. La competició, que s’organitza de la mà de la Fundació Prevent, té l’objectiu de promoure l’esport per a tots.

El parc de Ca l’Alfaro, punt de sortida de la Prevent Moonrunning, oferirà durant tota la tarda activitats i animació musical per a petits i grans. A més, després de l’entrega de premis, tots els assistents podran gaudir d’una gran botifarrada popular que compta amb el suport dels voluntaris de l’Associació Llavaneres Contra el Càncer.

L’objectiu de la Prevent Moonrunning és fomentar l’Esport Inclusiu com a mitjà per a donar visibilitat i presència a la discapacitat de forma totalment natural i normalitzada a la societat.

El 100% de les inscripcions de la competició es destinaran a projectes solidaris. Prevent Moonrunning es vincula a l’Associació Llavaneres Contra el Càncer destinant 1€ de cada inscripció al desenvolupament dels seus projectes socials en la lluita contra el càncer. La resta es destina al programa PROMONAT, projecte de base de la natació adaptada a Catalunya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies