Dimecres 8 de febrer a les 19h tindrà lloc la presentació del llibre “Psicología aplicada al deporte adaptado” a l’Auditori de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna, Universitat Ramón LLull (C/ Císter 34, Barcelona). El llibre ha estat coordinat per Jordi Segura, profesor de la FPCEE Blanquerna – URL.

En els 19 capítols que formen el llibre han participat fins a 33 co-autors de tota Espanya. El pròleg del llibre ha estat firmat per Miguel Carballeda, president del Comité Paralimpico Español. El llibre és una guía útil tant per a tècnics com per a educadors i estudiants. Es tracten temes com la relació pares-fills, salut mental, rol del tècnic Esportiu i les diferents activitats físiques entre d’altres temes d’interés.

La presentació del llibre anirà a càrrec de Jordi Segura, Beatriz Galilea (psicòloga de l’esport) i Carles Muñoz (president de la FECPC i vicepresident de l’UFEC).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies