2016.7.18-nat
El cap de setmana del 16 i 17 de juliol, s’ha dut a terme la jornada conjunta del Programa PROMONAT i de TECNIFICACIÓ de natació al CAR de Sant Cugat, amb un total de 27 nedadors i 7 tècnics de les Federacions FECPC, FCEDF i FCECS.
Dissabte pel matí es va dedicar al Programa Promonat on els 12 nedadors van fer treball al gimnàs, on s’ha valorat el control que tenen del seu esquema corporal i s’han donat recursos per la seva millora. Després han coincidit amb els nedadors de TECNIFICACIÓ, 15 nedadors i han fet un treball d’aigua on s’ha valorat el domini en el medi aquátic i s’han treballat exercicis tècnics per la seva millora.
Els nedadors de TECNIFICACIÓ, han seguit tot el cap de setmana concentrats en el CAR de Sant Cugat, on han fet classes teòriques i práctiques per la millora, del control del seu esquema corporal, en el gimnàs i en el aigua, amb una millora important, tant de recursos, com de control del seu propi cos envers als diferents exercicis. Sens dubte ha estat un gran cap de setmana treballant pels nedadors del futur.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies