Aquest dimecres 5 d’octubre la presidenta de la Diputació de Barcelona, la Sra Mercè Conesa i Josep Salom, diputat d’Esports de la Diputació. han rebut a una delegació dels nostres esportistes paralímpics catalans participants a Rio 2016. Els esportistes paralímpics han estat representats per Sarai Gascón, medalla de plata en 200m estils individual SM9, 100m Lliures S9 i 100m papallona S9, Miguel Luque, plata en 50m braça SB3, Núria Marquès, medalla d’or en 400m lliures S9 i plata en 100m esquena S9 i Jordi Madera, 8è lloc a la prova de la marató T54. També han estat presents a la recepció, l’entrenador de Sarai Gascón, Jaume Marcé i Juan Carlos Quevedo entrenador de Núria Marquès.

La delegació de la FCEDF, ha estat encapçalada pel president de l’entitat, Josep Giménez i també han assistit, Ricardo Moreno, vicepresident, Silvana Pérez, gerent de l’entitat, i Edgar Fernández, Director tècnic de la FCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies