Aquest dilluns 30 de maig el President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, acompanyat pel Secretari General d’Esports, el Sr. Gerard Figueras, han rebut a un centenar d’esportistes classificats o gairebé classificats per als Jocs Olímpics i Paralímpics de Rio 2016.
Durant la recepció, el President de la Generalitat els ha recordat que “sou un referent per a molta gent, de superació, de bona praxi, de feina ben feta que té resultats, que no hi ha res senzill, i que l’èxit s’ha de mantenir sempre, perquè no n’hi ha prou d’arribar-hi, sinó que s’ha de cultivar, s’ha d’anar mantenint i incrementar”.
Entre tots els esportistes que han estat presents a la recepció destacar a Toni Ponce i Óscar salguero que han estat acompanyats pel president de la Federació, el Sr. Josep Giménez. 

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies