Aquest dijous 19 de maig, el Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB), la Federació Catalana d'Esports de Persones amb una Discapacitat Física (FCEDF), la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i la Federació Catalana d'Esports per a Cecs i Discapacitats Visuals (FCEC), han organitzat una taula rodona sobre "Els valors de l'esport paralímpic" per reconèixer així a tots els i les esportistes preseleccionats pels Jocs Paralímpics de Rio i alhora fer èmfasi en els valors positius de l’esport.
El president del Consell Esportiu del Baix Llobregat, el Sr. Salvador Valls i el president de la FCEDF, van donar la benvinguda a la jornada destacant els valors intrínsecs de l’esport adaptat, sobretot en l’esport de base, un exemple que ja es pot veure aquesta temporada a les competicions organitzades pel Consell Esportiu del Baix Llobregat i el seu projecte “Juga Verd Play”, un model únic que integra els valors en el resultat final de la competició.
Han participat a la taula rodona, l’atleta paralímpica Mª Carmen Paredes, i el seu guia, Lorenzo Sánchez; Jesús Collado, exnedador medallista paralímpic i actualment tècnic de natació; Núria Marquès, una de les joves promeses de la natació catalana ja classificada pels Jocs de Rio; Pedro Cordero, esportista paralímpic en la modalitat de boccia, i Ingrid Lafuente, gerent de la FECPC que han destacat la importància del respecte, la integració de l’esport adaptat en la pràctica esportiva del dia a dia a les escoles i els sacrificis que han de realitzar els esportistes per preparar-se per esdeveniments tant importants com els Jocs Paralímpics.
El públic també va intervenir en un debat on es van tractar temes com la integració de les diferents Federacions d’esports adaptats i la necessitat de més visibilitat per part dels mitjans de comunicació entre d’altres temes. La cloenda de la jornada va anar a càrrec de la Sra. Lourdes Borrell Moreno, Tinenta d'alcaldia delegada d'Esports i Tinenta d'alcaldia delegada de Persones amb Discapacitats de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies