PER AQUEST MOTIU LA FEDERACIÓ ROMANDRÀ TANCADA AQUESTA TARDA A PARTIR DE LES 15H.
 
Dilluns 23 de maig tindrà lloc el III Col·loqui sobre la discapacitat a l'esport al Museu del Turisme de Calella, MUTUR. Fàbrica Llobet-Guri (Sant Jaume, 231 08370 Calella) de 18:00h a 20:30h . El col.loqui coincideix amb la presentació dels IX Jocs Catalans que es disputaran el cap de setmana del 28 i 29 de maig a Calella.
Es tractaran diferents temàtiques relacionades amb temes sobre l’activitat física i l’esport per a persones amb discapacitat física, entre d’altres aspectes rellevants. Cal destacar la intervenció del Dr. Pere Lanau, President del Comitè Metge de la Federación Española de Deportes para Personas con Discapacidad Física. El col.loqui està dirigit a Entitats esportives, estudiants o llicenciats en LCAFE o CFGS d’activitats esportives, entitats de persones amb discapacitat física i a totes les persones que tinguin interès per l’esport adaptat. 
A la finalització del col·loqui tindrà lloc la presentació dels IX Jocs Catalans amb la presència del president de la Federació, el Sr. Josep Giménez i representants de l’Ajuntament de Calella.
Podeu accedir al programa de l’acte al següent enllaç .
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies