Aquest dissabte 16 d’abril s’ha disputat la darrera jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb el partit entre l’ADB Barberà i els Dracs Guttmann al Pavelló Maria Reverter de Barberà del Vallès amb victòria per l’equip local per 9 a 2.
El partit va començar amb domini local i als tres minuts ja guanyava per 3 a 0, gràcies a 2 gols de Sánchez. El resultat al final de la primera part era de 4 a 0. La superioritat de l’ADB Barberà va continuar a la segona part que va dominar per 5 gols a 2 amb Sánchez com a gran protagonista del partit amb un total de 6 gols.

L’ADB Barberà s’ha proclamat campió d’aquesta edició de la LLiga Catalana guanyant tots els partits disputats, per davant de Comkedem i Dracs Guttmann. El Club San Rafael va començar la competició però es va retirar a mitja temporada.