Aquest dissabte 2 d’abril s’ha disputat el partit corresponent a la 5ª jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre el Club Comkedem i els Dracs Guttmann a les instal.lacions de l’Escola Sagrat Cor amb clara victòria per l’equip total per un resultat final de 12 a 1.
El partit va començar amb un minut de silenci en record del recentment desaparegut Johan Cruyff, donat que la Fundació Johan Cruyff és un dels principals patrocinadors del Club Comkedem. L’equip local va deixar gairebé decidit el partit en els primers minuts gràcies a la gran actuació del seu capità, Vilella que va marcar 5 gols en els primers 4 minuts. El resultat a la mitja part era d’un clar 8 a 0 a favor de Comkedem. La segona part va ser totalment diferent i va finalitzar amb un 4 a 1 de parcial. Al final del partit, 12 a 1 amb  7 gols de Vilella com a gran protagonista. Amb aquesta victòria, Comkedem s’asegura la segona posició final a la LLiga Catalana.
 
Dissabte 16 d’abril es disputarà la darrera jornada de la competició amb el partit entre l’ADB Barberà i els Dracs Guttmann.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies