Aquest dissabte 12 de desembre s’ha disputat el partit aplaçat corresponent a la 2a Jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes, amb l’enfrontament entre el CE BCR CEM i el Club Global Bàsquet amb victòria per l’equip visitant per 40 a 71.
El partit va començar amb molta igualtat entre els dos equips, al final del primer quart el marcador era de 14 a 18 a favor de Global Basquet. El segon quart, l’equip d’Óscar Trigo va imposar la seva superioritat gràcies a l’encert anotador dels seus jugadors que els va permetre arribar al descans amb un marcador a favor, 24 a 38. La segona part del partit es va caracteritzar per un joc de molt contacte físic entre els jugadors però el CE BCR CEM no va poder remontar i el Global Bàsquet es va anar distanciant cada vegada més en el marcador fins arribar al 40 a 71 final. Amb aquesta victòria, l’equip dirigit per Óscar Trigo, acaba líder de la primera volta de la LLiga Catalana.
 
La LLiga Catalana es rependrà al mes d’abril, després de la competició de la LLiga Espanyola, concretament, la 4ª jornada es disputarà dissabte 16 d’abril amb el partit entre l’UNES – Escola AFA i el Club Global Bàsquet.
Foto: Global Bàsquet
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies