Dissabte 28 de novembre va començar una edició més de la LLiga Catalana de natació adaptada al Centre Natació Mataró amb la participació dels millors nedadors catalans i un gran èxit de públic assistent. Abans de començar la competició es van lliurar els premis de la edició pasada, destacant el premi a Sarai Gascón (CN Terrassa) i Óscar Salguero (CN Sabadell) com a millors nedadors absoluts i Pol Sallent (CN Martorell) a la categoria de promoció. El premial club amb més participants i millor nivel mitjà va ser pel Centre Natació Mataró.
Dels resultats d’aquesta primera jornada, a la categoria femenina, cal destacar la gran actuació de la nedadora del Club Natació Sant Feliu, Núria Marquès que, a la prova dels 50m papallona va aconseguir un temps de 31:87 (945 punts), molt a prop del rècord del Món de la nedadora australiana Madeleine Scott amb 31:27, en segona posició va quedar Sarai Gascón amb  917 punts. Cal destacar també l’actuació de Núria Marquès a la prova de 200m esquena amb un temps de 2:29:41 (872 punts), el rècord del Món és de la nedadora canadenca Stephanie Dixon amb 2:22:72.
En categoria masculina destacar el retorn del nedador Jesús Collado, que va guanyar la prova dels 100m esquena amb un temps de 1:08:39 (608 punts) i les victòries de Miguel Luque als 100m estils (836 punts), J.A. Mari-Alcaraz García als 200m lliures (844 punts) i Óscar Salguero als 200m estils amb 713 punts.
L’edició d'aquest any de la LLiga Catalana comptarà amb cuatre proves i la següent será dissabte 19 de desembre al Club Natació Barcelona. En el següent enllaç podeu accedir a tots els resultats d'aquesta primera jornada.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies