Xavi Cenzano Juaneda, original de Menorca, serà el nou responsable de la FCEDF en l’àmbit de la tecnificació catalana de natació. El passat divendres 21 de Novembre va estrenar el seu càrrec a la jornada PROMONAT que es va celebrar al CAR de Sant Cugat amb les noves promeses de la natació catalana i els seus tècnics.  
En Xavi compta amb una dilatada experiència laboral. Concretament durant més de 25 anys, ha treballat dins i fóra de les piscines, dels quals 10 han estat com a Director Tècnic del Club Natació Sitges (2004-2014). 
La tasca de Xavi es centrarà en les jornades de tecnificació i en la captació i detecció de nous talents. De fet, en Xavi estarà present a la majoria de competicions dirigint als esportistes i observant el nivell dels nedadors catalans.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies