S’inicia la 1a jornada de la Lliga Catalana de Sala que ha tingut dues línies de tir, en Canovelles i Torrefarrera,  amb participació de 140 esportistes, 3 d’ells amb discapacitats, que se situen entre els millors.
En arc recorbat sènior destacar Hèctor Garcia amb 470 punts que millora la marca personal mostrant el creixement tècnic en aquesta 1a jornada. Altre destacat va ser el veterà JL. Amador, és el dominador de la categoria amb 504 punts. En arc compost Jesús López va sumar 558 punts en les dues sèries (284/274) i també és va situar entre els millors. D’altra banda, continuen lesionats Jesús Martínez i Sergio Llamas, amb una bona evolució en la seva recuperació.
 
La 2ª jornada de Lliga Catalana es celebra el 8 de novembre a la ciutat de Terrassa.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies