El proper diumenge 4 d’octubre es disputa la SuperCopa Catalana de bàsquet en cadira de rodes que disputaran el CB MIFAS i el Club Esportiu Global Bàsquet (exSant Nicolau) al Pavelló La Gamba (Passeig de l'Esport, nº1) de la localitat de Vilafranca del Penedès a partir de les 18h.
El CB MIFAS participa en qualitat de guanyador de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes de la temporada pasada i jugarà contra el guanyador de la Copa Catalunya, l’equip Global Bàsquet. El lliurament de premis està previst a les 20h una vegada finalitzi el partit.
Gràcies a la col.laboració amb l’Associació Entretots Penedès es portaran a terme, d’16 a 18h, diferents activitats de promoció multiesportiva de l’esport adaptat, obertes al públic en general per conèixer més de prop l’esport adaptat.
 
En el següent enllaç pots veure el cartell de la competició. 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies