La Federació Espanyola de Bàsquet en cadira de rodes (FEDDF) organitza els propers dies 26 i 27 de setembre el “I Clinic Nacional de Entrenadores de Baloncesto en Silla de ruedas”, que tindrà lloc a l’Hotel Exe Getafe amb la participación de varis dels millors experts en aquest esport.
 
El curs, serà un seminari d’actualització teòrico-pràctic per entrenadors, forma part de la estratègia de la Comisió Nacional de Bàsquet en Cadira de Rodes (CNBSR) per dónar un impuls a les accions formatives en els propers anys.
Es tracta d’una activitat de formació contínua de 15 hores que no constitueix ni substitueix a una titulació esportiva, està reconeguda pel Consejo Superior de Deportes en el marc del seu programa FOCO i està dirigida a entrenadors de bàsquet en cadira de rodes amb llicència a Divisió d’Honor i Primera Divisió, així com a jugadors de bàsquet en cadira de rodes i entrenadors i esportistes de bàsquet que estiguin interesats en rebre aquesta formació.
En el següent enllaç  es pot accedir al programa complet de la formació.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies