Ja queden molts pocs dies per celebrar una de les edicions més nombroses dels darrers Jocs Catalans que es portaran a terme aquest cap de setmana a Reus.
 
A continuació us detallem el Programa de totes les competicions i també exhibicions dels esports que tindran representació en aquests Jocs Catalans.
 
 
 
Gran part dels esports i activitats de promoció es realitzaran al Pavelló Olímpic de Reus, una instal.lació de primer nivell amb gran capacitat i totalment accessible pels esportistes i públic, les seves pistes exteriors també seran el nucli de totes les activitats de promoció. De tota manera, els Jocs també es portaran a terme en altres instal.lacions de la ciutat. Us detallem quines són i la seva ubicació al mapa.
 
Seus
PUNT A – Pavelló Olímpic de Reus (Carrer Mallorca, 1).
PUNT B – Camp de Futbol Municipal La Pastoreta (Carrer Velers, 26).
PUNT C – Reus Ploms (Avinguda de Marià Fortuny, 5).
PUNT D – Reus Deportiu (Carrer Escornalbou, s/n).
PUNT E – Polilleuger Alberich i Cases (Carrer Vilafortuny, s/n).
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies