Aquest diumenge pel matí s’ha disputat el primer partit de la 5ª Jornada de la LLiga Catalana de bàsquet en cadira de rodes amb el partit entre el CB MIFAS i el CE BCR CEM al Pavelló de Fontajau (Girona) amb victòria per l’equip local per per un contundent 87 a 36, proclamant-se d’aquesta manera, campió de la LLiga Catalana d’enguany a falta d’una jornada.
El partit va començar amb un emotiu minut de silenci per la mort de Joseba Hernaez, un dels jugadors més veterans del CE BCR CEM que ens va deixar la setmana pasada. El CB MIFAS va sortir amb força per decidir el partit al primer quart, on el resultat va ser de 20 a 10. De totes maneres el club de l’Hospitalet va plantar cara i amb un bon joc es va arribar al final de la primera part amb 38 a 27 a favor de l’equip local.
La segona part va ser totalment diferent i es va imposar la superioritat del CB MIFAS que va jugar amb superioritat part de la segona part per la eliminació d’un dels jugadors més destacats del CEM Hospitalet que van acusar la falta de jugadors suplents en els darrers minuts de partit.
Amb aquesta victòria el CB MIFAS es proclama campió d’aquesta LLiga Catalana després de guanyar tots els partits amb gran claretat i a falta d’una jornada per la finalització de la competició. L’altre partit d’aquesta 5ª Jornada, entre el MÀSTERS FCEDF i l’UNES – Unió Esportiva s’ha aplaçat i es jugarà diumenge 17 de maig.