Amb motiu del “” del passat 6 d’abril, la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física (FCEDF) amb col•laboració de l’Hospital de dia Miquel Martí i Pol i la Fundació Esclerosi Múltiple de Lleida (FEM) han celebrat aquest dimarts una jornada plena d’activitats i diversió.
L’activitat ha consistit en realitzar una cursa d’orientació recreativa en el parc natural “La Mitjana” de Lleida. Les participants havien d’orientar-se amb l’ajuda d’un plànol sobre l’indret que els portava a cercar proves que havien de realitzar. Les proves consistien a respondre preguntes o superar diferents reptes de forma cooperativa tot relacionat amb l’activitat física. Si les preguntes i les proves eren superades aconseguien la pista que els portaria a la següent prova. Així amb un total de vuit proves realitzades al llarg del recorregut adaptat del parc de “La Mitjana”.
Finalment, la jornada a acabat amb un bon esmorzar a la zona de pic-nic del mateix parc i comentant la satisfacció de la jornada per part de les participants.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies