Dissabte 18 al matí s’ha disputat el primer partit de la 6ª Jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb l’enfrontament entre el Comkedem i el Dracs Guttmann a l’Escola de Sagrat Cor de Sarrià amb victòria de l’equip local per un ajustat 5 a 3.
El partit va començar amb un emotiu minut de silenci en rècord de l’Àlex Gimeno, jugador de l’ADB Barberà que ens va deixar fa unes setmanes. L’equip local va sortir amb molta empenta i gràcies a dos gols de Vilella es va avançar en el marcador en els primers minuts, de totes maneres, Jiménez va retallar distàncies en el minut 14, arribant al final de la primera part amb 2-1 a favor del Comkedem. A la segona part, els Dracs Guttmann van empatar el partit amb un gol de Bermúdez però de seguida va arribar la reacció local i amb un gol de Manzano al minut 30 i dos de Vilella al 31 i 32 van sentenciar el partit que, fins aleshores havia sigut molt ajustat, en els minuts finals, l’equip visitant va marcar un altre gol per deixar el definitiu 5 a 3 al marcador final.
El proper dissabte, 25 d’abril, es disputarà l’altre partit d’aquesta 6ª Jornada de la LLiga Catalana, entre l’ADB Barberà i el CDM San Rafael.