Diumenge 12 d’abril pel matí s’ha disputat, al Pavelló Gornal, el partit corresponent a la 2ª Jornada de la LLiga Catalana de Bàsquet en Cadira de rodes entre els dos grans favorits per emportar-se el títol final, el CE BCR CEM i el MIFAS, amb victòria per l’equip visitant per 36 a 43.
L’equip visitant, que jugaba amb moltes baixes al seu equip, es va imposar amb claretat en els primers 10 minuts de partit, acabant el primer quart amb un 4-14 que va resultar decisiu pel marcador final. L’equip local va reaccionar al segon quart, que va ser molt més ajustat, solament un punt a favor del MIFAS que va fer que el marcador al final de la primera part fós de 12 a 23.
El BCR CEM va jugar amb molta intensitat els dos darrers quarts i es van imposar a l’equip visitant que, de totes maneres, va sapiguer administrar la gran diferència obtinguda en el primer quart. El resultat al final del partit va ser 36 a 43 a favor del MIFAS.
El cap de setmana del 18 i 19 d’abril es disputarà la 3ª Jornada de la LLiga Catalana amb els enfrontaments, CE BCR CEM contra l’UNES Unió Esportiva que es jugarà divendres i el partit entre el MIFAS i el MÀSTERS FCEDF, diumenge pel matí a Girona.