Dissabte pel matí es disputa el primer partit de la 5ª Jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes entre els Dracs Guttmann i l’ADB Barberà al Pavelló de l’Hospital Guttmann (Cami de Can Ruti s/n., Badalona) a les 12h.
L’equip local intentarà aconseguir la primera victòria d’aquesta edició de la LLiga Catalana però tindrà davant seu al segon classificat i amb la necesitat de guanyar el partit per no despenjar-se de la seva lluita pel títol amb el CDM San Rafael.
El segon partit d’aquesta 5ª Jornada tindrà lloc el proper dissabte dia 21 entre el CDM San Rafael i el Comkedem al Pavelló Nord de Sabadell.
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies