Dissabte 28 en horari de matí i tarda es farà al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat (Avda. Alcalde Barnils, 3) una concentració de tecnificació de Boccia on estan convocats esportistes i tècnics de diferents categories i on hi hauran dos esportistes de la Federació, a la categoria BC4, que són, Vasile Agache (Mifas) i Àlex Trullas (independent).
Aquesta Jornada de tecnificació estarà dirigida pel seleccionador Gabriel López i comptarà amb la presència de 9 tècnics provinents de diferents equips. L’horari de la concentració és de 10-13:30h i de 15:30h a 18h.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies