Del 23 al 28 de febrer se celebren els Mundials IPC de snowboard a La Molina, estació del Grup Ferrocarrils Generalitat de Catalunya.  Aquest es el tercer any que la estació catalana acull uns Mundials.
Als Mundials IPC de snowboard participaran un total de 80 esportistes provinents de 16 països diferents que competiran en dues modalitats de Para-Snowboard, la ja coneguda modalitat del para-snowboard cross, en el seu nou format head-to-head, i una nova modalitat per a competicions IPC, el Banked Slalom.
El Banked Slalom té el seu origen als Estats Units i aquest any celebra el seu 30 aniversari des de la primera competició organitzada a Mount Baker (EEUU). Consisteix a baixar en slalom a través d’una pista en forma de “U” al llarg de tot el recorregut d’entre 500 i 900 metres de terreny irregular ple de dubbies presents a la pista.
Els Mundials de La Molina comptaran amb la presència de l’equip espanyol format per tres snowboarders: els vascos Urko Egea i Aitor Puertas i la catalana Astrid Fina acompanyada pel seu entrenador, Albert Mallol. Adrián Garcia també havia de competir en els primers Campionats del Món on poden participar persones amb discapacitat en alguna de les extremitats superiors però finalment no podrá asistir.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies