Aquest dissabte s’ha disputat el darrer partit de la 4ª Jornada de la LLiga Catalana d’hoquei en cadira de rodes amb l’enfrontament entre el Comkedem i l’ADB Barberà a L’Escola Sagrat Cor de Sarria. C/. Ramon Miquel Planas, 38 (Barcelona), on els de Barberà s’han imposat per 9 a 2.
L’igualtat entre els dos equips va ser el més destacat de la primera part del partit que va acabar amb 2 a 1 a favor de l’ADB Barberà que, amb dos gols de Sánchez va remontar el gol inicial de Vilela en el minut 2 pel Cokedem.
La segona part ha estat molt diferent, va començar amb la mateixa tònica que la primera part, control i igualtat per part dels dos equips però l’ADB Barberà va imposar la seva superioritat en els darrers 10 minuts de partit on va marcar 5 dels 9 gols totals. El gran protagonista va ser el dorsal 6 de l’ADB Barberà, Sánchez, que va marcar 8 dels 9 gols del seu equip. Amb aquesta victòria l’equip de Barberà s’apropa al lideratge del CDM San Rafael.

La propera jornada de la LLiga Catalana es disputarà els caps de setmana del 14 de març amb el partit entre els Dracs Guttmann i l’ADB Barberà i el 21 de març amb l’enfrontament entre el Sant Rafael i el Comkedem.