Dissabte al matí s’ha jugat el segon partit de la tercera jornada de la LLiga Catalana de Hoquei en cadira de rodes elèctrica entre els dos primers classificats al Pavelló Nord de Sabadell (Rda. de Collsalarca, 4), en un emocionant i vibrant partit on el CDM San Rafael s’ha impossat per 17 a 14 a l’Associació de Discapacitats de Barberà (ADB).
El resultat a la mitja part, empat a 9, ha estat la millor mostra d’un trepidant partit que començava amb el domini del CDM San Rafael que guanyava ja per 5 a 1 en els primers cinc minuts de partit. Però l’ADB Barberà va començar, de la mà d’un pletòric, Sánchez, jugador amb el dorsal 6, la remontada que va permetre l’empat, amb un Sánchez que va ser l’autor de 8 dels 9 gols del seu equip en aquests primers 20 minuts de joc.
A la segona part, la tendència va ser similar, amb un San Rafael que va sortir amb més força i que va fer inútil la remontada de l’ADB Barberà, un altre cop de la mà de Sánchez que va marcar els cinc gols del seu equip, en total 13 gols i gran protagonista del partit tot i que el seu equip va perdre davant un Sant Rafael que va ser més consistent com equip. Gran espectacle el que es va veure a Sabadell entre els dos primers classificats de la LLiga Catalana.
 
La propera jornada de la LLiga Catalana tindrà lloc dissabte 14 de febrer amb el partit entre el Comkedem i l’ADB Barberà.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies