Dijous per a tarda va tenir lloc la prova pilot prèvia a l’inici de l’Escola Multiesportiva a Reus, concretament al Centre Cívic Mestral (Av de Barcelona, 6. Barri Gaudí) amb una alta participació d’esportistes i familiars de Reus i rodalies que van tenir l’oportunitat de provar diferents activitats esportives i iniciar-se d’aquesta manera en alguns esports. Tot el material necessari va ser aportat per la FCEDF.
La Federació, en aquestes sessions, vol cobrir el buit que tenen els nens/es i joves amb discapacitat física per fer esport fóra de l’horari escolar buscant reduir l’elevat índex de sedentarisme en aquest col•lectiu. A l’Escola Multiesportiva es treballaran diferents especialitats de l’esport adaptat per desenvolupar al màxim les capacitats de cada nen/a, fomentant l’autonomia i la resolució de problemes, entre d’altres, tot buscant experiències positives entorn a l’exercici físic.
 
Les Jornades de l’Escola Multiesportiva es portaran a terme al Centre Cívic Mestral, cada dijous per les tardes, de 18 a 19:30h i estan obertes a persones amb discapacitat física i també a persones amb paràlisi cerebral.
 
Si esteu interessats o voleu més informació al respecte, podeu contactar amb la Laia Domingo, responsable de la Federació a Tarragona al correu electrònic: tarragona@esportadaptat.cat  i també al Responsable de Promoció, Diego Lozano al correu electrònic promocio@esportadaptat.cat
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies