Com cada any per Setmana Santa, des d'ECCIT oferreixen un viatge solidari al Marroc, del 29 de març al 3 d'abril, una proposta sense ànim de lucre els beneficis del qual aniran destinats a la cooperació escolar de la zona. 
En aquesta nova a aventura sociocultural podreu visitar Tànger, Xauen i Rabat, així com passejar per un mercat rural o fer una excursió pel Parc Nacional de Talassemtane. També farem trobades de caire social, religiós i artístic Marroc, i ens endinsarem en la gastronomia marroquina a través d'un taller pràctic sobre la cuina local. 
Vine i descobreix-ho, no ho dubtis! Les places són limitades! 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies