Diumenge dia 11 va començar una edició més de la lliga catalana d’slalom, la primera prova es va disputar al Pavelló Municipal Andrey Xepkin de Sant Feliu de Llobregat.
En la prova d’eliminació individual, en la divisió WS1A, es va imposar l’esportista del Club Aremi, Joan Albert amb un temps de 29”31 per davant  de l’Elena Cardona amb 30”04. La tercera posició i amb un temps de 31”28 va ser per Jaume Sánchez del Club Esportiu LLars.
Judith Rus, del Club Joves Independents es va impossar amb claretat a la Divisió WS1B amb un temps de 26”03 per davant de Raul Gallard amb 27”09.
Podeu veure els resultats d’aquesta primera jornada en el següent enllaç  de la FECPC. La segona jornada de la lliga catalana es disputarà el proper diumenge 25 a partir de les 9:45 al Pavelló de la Mina de Sant Adrià del Besòs. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies