Dimarts 23 de desembre la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física organitza una altre activitat de Promoció de l’Esport a Adaptat l’Escola Sant Gabriel (Carrer del Nord, 32) de Ripollet. Durant tot un matí els alumnes de l’escola practicaran diferents esports com l’slalom la boccia, ciclisme o el bàsquet amb cadira de rodes.
La jornada comença amb la benvinguda i una xerrada formativa a càrrec del President de la Federació i també d’un esportista que, en aquesta ocasió, serà Enric Montaya. Posteriorment els alumnes seran dividits en diferents grups de treball per poder practicar d’aquesta manera tots els esports. La jornada finalitza amb una reunió per posar en comú les vivències experimentades durant la jornada, les dificultats que han tingut i reflexions personals que hagin tingut durant tot el matí.
La finalitat d’aquestes activitats és la promoció i sensibilització, a partir de diferents esports adaptats, de la realitat dels nostres esportistes, a més també, de transmetre els valors de l’esport adaptat. 
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies