Diumenge 21 de desembre pel matí a Torrefarrera (LLeida) es celebra el XLVIII Campionat de Catalunya de Sala absolut i VIIIè Para-Archery amb la participació d’esportistes amb discapacitat
D’altra banda, el mateix diumenge per la tarda tindrà lloc al poliesportiu municipal de Montigalà la darrera concentració dels jugadors preseleccionats de la selecció catalana de bàsquet sub-18 en cadira de rodes.
Després d’aquesta concentració, el seleccionador català, Oriol Claret decidirà quins són els 10 jugadors seleccionats de forma definitiva i que disputaran el Campionat d’Espanya escolar durant la propera Setmana Santa.
 
 
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies