Les piscines de les instal.lacions del Club Natació Barcelona van ser les encarregades d’acollir la 2ª Jornada de la LLiga Catalana de natació, competició organitzada per la FCEDF i que va registrar una gran afluència de públic per veure totes les proves que es van disputar durant el matí del diumenge i que va comptar amb més de 60 nedadors inscrits.
En categoria femenina destaquem a la nedadora del Club Natació Martorell, Núria Marqués, que va guanyar la prova 100 metres lliures amb una marca 1:05:43 conseguint 814 punts, la puntuació més alta en la categoría femenina de la 2ª jornada de la LLiga Catalana.
En categoría masculina, José Antonio Mari, va aconseguir 857 punts en la prova dels 100 metres masculí S1 – S13. Per la seva part, David Levecq es va imposar amb claretat en la prova dels 100 metres papallona amb un temps de 58 segons i un total de 868 punts. Destacar també la gran actuació del jove nedador del Club Natació Sabadell, Óscar Salguero que va guanyar la prova dels 200 metres braça obtenint 785 punts.
La propera competició pels nostres nedadors serà el Campionat de Catalunya que es disputarà el 7 de febrer. L’11 d’abril, a les piscines del Club Natació Martorell, tindrà lloc la 3ª Jornada de la LLiga Catalana de natació.
Tots els resultats de la 2ª Jornada de la LLiga Catalana els podeu consultar en el següent enllaç.