Aprofitant el 45 Aniversari de la FCEDF i durant el transcurs de la cerimònia que se celebrarà dijous que ve 4 de Desembre a partir de les 18 hores en el INEFC, i sota la presidència del Sr. Josep Giménez, els esportistes que van estar en les Paralimpiadas de Londres 2012, tindran el seu més que merescut homenatge.
Així doncs Abderraman Ait, Roger Puigbó, Isabel Hurtado (Atletisme), Jaume Llambi i Oscar Trigo (Básquet), Raquel Acinas, Juanjo Méndez i Bernat Moreno (Ciclisme), Sarai Gascón, Julia Castelló, Jesús Collado, Miguel Luque, David Levecq, José Antonio Mari, Maria Folgado, Ricardo Yebenes  i Jaume Marcé (Natació), Elena Jacinto i Quico Tur (Tennis Cadira de Rodes), Jordi Morales (Tennis Taula) i Miguel Orobitg ( Tir Olímpic), Albert Mallol i Astrid Fina (Surf de neu), Ursula Pueyo(Esquí) que van estar en les Paralimpiadas d'Hivern en Sochi 2014.
Al costat d'ells seran premiats els millors esportistes masculins i femenins, tècnics, àrbitres i jutges dels últims cinc anys i a les seves trajectòries esportives.
LA FUNDACIO CRUYFF I ALTRES SPONSORS
Tindran també el seu premi aquelles entitats que d'alguna manera han ajudat al fet que l'esport paralimpic a Catalunya hagi arribat a estar presents en Campionats
Nacionals, Europeus i Mundials. Així doncs l Fundació Cruyff, La Caixa, Fundació Prevent, CCE i IBE rebin un reconeixement de la FCEDF. David Moner expresident de la UFEC, que durant tants anys va estar recolzant a l'esport català serà un altre dels guardonats.
CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies