El passat dissabte 15 de novembre es va disputar el 2n partit de la 2a jornada de la Lliga Catalana de Hoquei en cadira de rodes elèctrica (CRE) entre els equips barcelonins de COMKEDEM i el C.D.M. San Rafael a la pista de l’Escola Sagrat Cor de Sarrià (C/Ramón Miquel Planas, 38), un enfrontament que va finalitzar amb una contundent victòria visitant del San Rafael per 15 gols a 0.

El partit, que va començar a les 12:30 del migdia, va estar dominat clarament pel conjunt visitant i va tenir a Miguel Lechado, amb el dorsal 7, com a màxim golejador de duel amb un total d’11 gols en el decurs dels 40 minuts de matx.

La resta de punts aconseguits pel conjunt del San Rafael van arribar de l’estic d’Antonio Rodríguez (amb el dorsal 11) al minut 6 de partit i del jugador del COMKEDEM amb el dorsal 6 Oliver Vilela en pròpia porta al  minut 16 de joc.

Ja a la segona part de partit, i amb un marcador de 0 gols a 8, els jugadors Rafael Caballero, amb el dorsal 1, i Frank Ruppecht, amb el 6 a l’esquena, al s minuts 33 i 36 de partit respectivament es van aliar amb Lechado per continuar sumant gols al marcador a favor del San Rafael.

La Lliga Catalana de Hoquei CRE, competició organitzada per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), tornarà desprès de la parada nadalenca amb els dos partits referents a la 3a jornada. Primer, el dissabte 24 de gener del 2015 a les 12h del migdia, les instal·lacions de la barcelonina Escola Sagrat Cor de Sarrià (C/Ramón Miquel Planas, 38) acolliran el partit entre el COMKEDEM i els Dracs-Guttmann. Una setmana desprès, el dissabte 31 de gener a les 12:45h, s’enfrontaran el CDM San Rafael i l’ADB Barberà al Sabadell Pavelló Nord (Rda. Collsalarca, 4) de la localitat vallesana.

Pots consultar l’acte del partit aquí i la classificació general de la Lliga Catalana de Hoquei en CRE actualitzada aquí.